• VOOR IEDEREEN DIE MET EEN OPEN BLIK
    NAAR ZICHZELF EN DE WERELD KIJKT

Voor wie

Beursgenoteerde bedrijven, bedreven directies en start-ups, ervaren managers, succesvolle eenpitters en jonge honden, young professionals, studenten, (nog niet zo) zelfsturende teams en zij die toe zijn aan een volgende stap. Toolkit for Life werkt eigenlijk met en voor iedereen. We leggen wel een voorwaarde op tafel. We vragen je om met een open vizier naar jezelf en je omgeving te kijken. Je moet bereid zijn om dingen anders te zien, kaders op te schuiven, buiten de lijntjes te kleuren. Spannend of oncomfortabel? Dat snappen we als geen ander. Maar als de bereidheid er is, helpen wij je vooruit.

Wat anderen over ons zeggen

“Toolkit for life is onze zelfgekozen luis in de pels. Toolkit helpt ons om anders te denken, onze uitdagingen creatief te benaderen en geeft vaak net het zetje dat we nodig hebben om het proces te versnellen.”

“Toolkit for life draagt  in onze organisatie bij aan individuele groei, vertrouwen  en inzetbaarheid. Een groep collega’s met vraagtekens over hun loopbaanvervolg neemt vrijwillig deel aan de training My NEXT step. Ze worden geprikkeld, uitgenodigd, uitgedaagd en aangemoedigd om zowel  samen als individueel te reflecteren op hun loopbaan, zonder druk en moeten. Met een cocktail aan verschillende werk- en leervormen krijgt een ieder gaandeweg beeld bij een volgende stap,  al dan niet bij eigen werkgever, waarbij de sfeer een mooi evenwicht van veiligheid en uitdaging geeft. Rode draad is dat men aangeeft zich na afloop veel meer regisseur van eigen werkende leven te voelen. Binnenkort wordt de training voor de 3e keer georganiseerd.”