Het netwerk

Dit zijn ze! De professionals waar we graag mee samenwerken, omdat wij houden van ontwikkeling, beweging en iets blijvends achter laten. Praktische, hardwerkende ondernemers met een liefde voor mens en organisatie.

Elja Kalisvaart

Elja Kalisvaart is de drijvende kracht achter Toolkit for Life en heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van organisatieontwikkeling, verandermanagement en persoonlijke ontwikkeling. Elja kent een persoonlijke, oordeelsvrije aanpak, ze komt dichtbij en is in staat je op een andere manier naar alledaagse zaken te laten kijken. Zowel in werk als privé. Ze weet de weg in grote organisaties en spreekt de taal van ondernemers. Elja laat pas los als ze zeker weet dat verandering, het andere perspectief, beklijft.

“Geef, geef en geef nog een keer. En sta open om te ontvangen wat er op je pad komt.”

Dinja Buitendijk

Dinja heeft een prachtige missie: mensen de mooiste versie van zichzelf laten zijn. Bewustzijn door bewust te zijn. Met haar aanpak gaat ze dwars door angst, verleden of storende overtuigingen. Ze leert je nooit over je grens heen te gaan, maar deze te verleggen.

“Leven is het meervoud van lef!”

Hugo Geurtse

Slaat moeiteloos bruggen tussen business en life. Verbindt authenticiteit met innovatie en vernieuwing. Is aanjager en uitdager. Is ondernemer en mens. Zit aan tafel wanneer verandering van binnenuit moet komen. Maakt het scherp en zet jou op scherp.

“Make your world bigger.”

Debby Jansen

Heeft een MBA in Bedrijfskunde op zak en is gecertificeerd Executive Teamcoach. Debby helpt (management-)teams beter presteren en samenwerken. Begeleidt teams in hun zoektocht naar relevantie, naar hun rol in een groter geheel.

“Wie naar buiten kijkt droomt. Wie naar binnen kijkt wordt wakker.”

Jeanette Kok

Met een achtergrond in HR en P&O heeft ze zich volledig gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling en het coachen van midden- en hoger management. Jeanette neemt samen met Martine het Carrièrecafé voor haar rekening.

“Omdat wrijving glans brengt”

Martine Smidt-Luijk

Helpt je stil te staan bij wat jij wilt om vervolgens keuzes te maken op basis van intrinsieke motivatie én de vertaling daarvan naar werk en leven dat bij je past en energie geeft. Heeft een klik met Young Professionals, millenials en generatie Y. Martine neemt samen met Jeanette het Carrièrecafé voor haar rekening.

“Alleen ga je sneller samen kom je verder”

Corine de Vries

Weet als geen ander hoe je problematiek bij verandervraagstukken vertaalt in hapklare brokken. Draagt daar creatieve oplossingen bij aan. Vraagt alles en zegt alles. Als je plezier hebt in wat je doet, doe je dat een heel stuk effectiever en efficiënter.

“Samen werken aan de toekomst”

Ons netwerk is constant in ontwikkeling. Moeten wij kennis maken met jou? Bel of mail ons. Doen hoor!