Onze experts

Dit zijn ze! De experts waar we graag mee samenwerken, omdat ze – net als wij – houden van ontwikkeling, beweging en iets blijvends achter laten. Praktische, hardwerkende ondernemers met een liefde voor mens en organisatie.

Diana Bentoh

Diana is gek op talent en het blootleggen daarvan. Helpt ont-wikkelen en ont-dekken. Kleur bekennen en buiten de lijntjes stiften. Zingt, ontwerpt, coacht en traint en zorgt daarmee voor bijzonder(e) persoonlijke ontwikkeling.

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden om de kleuren anders te zien.

Dinja Buitendijk

Dinja heeft een prachtige missie: mensen de mooiste versie van zichzelf laten zijn. Bewustzijn door bewust te zijn. Met haar aanpak gaat ze dwars door angst, verleden of storende overtuigingen. Ze leert je nooit over je grens heen te gaan, maar deze te verleggen.

“Leven is het meervoud van lef!”

Hugo Geurtse

Slaat moeiteloos bruggen tussen business en life. Verbindt authenticiteit met innovatie en vernieuwing. Is aanjager en uitdager. Is ondernemer en mens. Zit aan tafel wanneer verandering van binnenuit moet komen.

“Make your world bigger.”

Debby Jansen

Heeft een MBA in Bedrijfskunde op zak en is gecertificeerd Executive Teamcoach. Debby helpt (management-)teams beter presteren en samenwerken. Begeleidt teams in hun zoektocht naar relevantie, naar hun rol in een groter geheel.

“Wie naar buiten kijkt droomt. Wie naar binnen kijkt wordt wakker.”

Jeanette Kok

Met een achtergrond in HR en P&O heeft ze zich volledig gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling en het coachen van midden- en hoger management.

“Omdat wrijving glans brengt”

Claudia Schildt

Claudia helpt, leert en studeert. Ze regelt, initieert en zorgt dat het goed komt. Claudia brengt organisaties en mensen op 1 lijn door goede communicatie.

“Wacht niet. Het juiste moment bestaat niet.”

Onze coöperatie is constant in ontwikkeling. Moeten wij kennis maken met jou? Bel of mail ons. Doen hoor!